Motorové oleje značky MOL sú na našom trhu dlhodobou stálicou. Ťažko nájsť v tejto cenovej kategórii výraznejšieho konkurenta. Nečudo, tento plynárenský a ropný koncern patrí medzi najväčšie firmy v strednej a východnej Európe a medzi spoločnosti patriace do jeho portfólia patrí aj náš Slovnaft. Čo by ste teda o tejto značke olejov mali  ešte vedieť?



Univerzalita a kvalita aj pre najnáročnejších

Syntetické motorové oleje MOL prešli najprísnejšími testami svetových výrobcov automobilov. Ich veľkou devízou je široké portfólio, v ponuke teda nájdete určite mazivo aj pre váš automobil. Nezáleží či ide o starší alebo novší automobil, benzín alebo naftu, Volkswagen, Škodu, Volvo či Peugeot. Oleje MOL pokrývajú celé spektrum značiek a modelov.

Využívajú technológiu dvojitého mazacieho filmu a poskytujú tak perfektný zážitok z jazdy, ktorý v sebe kĺbi skvelý výkon, ochranu motora a palivovú úsporu. Prevádzka vozidla je tak efektívna a zaručí menej návštev servisu.

Super zárukou kvality je skutočnosť, že priamo výrobcovia automobilov odporúčajú tieto motorové oleje ako najlepšiu voľbu pre svoje vozidlá.



Cenovo prijateľné aj pre našincov

Je možné, aby motorový olej vysokej kvality bol zároveň cenovo dostupný? Áno, je. A práve oleje MOL sú toho hmatateľným dôkazom. Vďaka širokému zastúpeniu na našom trhu a všeobecnej dostupnosti sú tiež cenovo prijateľné. Ponúkajú ako oleje pre bežného motoristu, tak akostné triedy pre fajnšmekrov. Vyberie si naozaj každý.

V závislosti od typu motora, objemu a požiadaviek na kvalitu sa oleje pohybujú od necelých zhruba 15 eur až po desiatky eur za väčšie množstvá prémiového oleja.

Na našom trhu v súčasnosti ťažko nájsť konkurenta, ktorý ponúka lepší pomer cena/kvalita.