Ak ste niekedy už zháňali náhradné diely pre svojho tátoša, určite ste sa stretli so značkou MaXgear. Táto poľská spoločnosť funguje už od roku 2006 a na trhu má svoje stabilné miesto, s pobočkami vo viac než pätnástich ďalších európskych krajinách. Nejde teda o žiadnu malú rybu a my sme sa rozhodli, že vám o tejto značke povieme čosi viac.

Značka MaXgear

Široký výber, primerané ceny a kvalita

Ak by sa značke dala pripnúť iba jedna charakteristika, určite by to bola univerzálnosť. Sortiment MaXgear je naozaj široký - a to ako vo vertikálnej (značky automobilov), tak v horizontálnej (kategórie náhradných dielov) rovine. Jednoducho, ak vo vašom vozidle nejaká súčiastka vypovedala službu, tento výrobca vám ponúkne náhradu

Olejový filter? Bez problémov. Snímač teploty v interiéri vozidla? Rovnako. Odišla remenica servočerpadla? MaXgear si poradí aj s týmto.

Značka MaXgear

Aké to je s cenou?

Nuž, pre našinca veľmi prijateľné. Cenová politika spoločnosti je zhovievavá, aj keď určite nájdete aj lacnejších výrobcov. Z tohto dôvodu sa snažia vyjsť v ústrety aj lokálni distribútori značky, čo znamená, že produkty ponúkajú buď za paušálne nižšie ceny, alebo s výraznými zľavami.

Čo sa týka kvality, tak tu si názor musí vytvoriť už každý sám. Vo všeobecnosti panuje konsenzus, že v rámci tzv. druhovýroby ide o akýsi štandard. Ani výborné, ani na zahodenie. Ak nemôžete zohnať originál, MaXgear vám určite poslúži. 



Značka MaXgear